Over ons

9Plus Services is een familiebedrijf en kent weinig lagen. Dus korte lijnen en snelle besluitvorming. Ons doel is het volledig ontzorgen van de klant.

Ons bedrijf

Binnen ons bedrijf is iedereen even belangrijk. Door het bundelen van onze krachten ontstaat er een geweldige teamspirit wat zeer belangrijk is voor een goede werksfeer en indirect ook voor de kwaliteit. Onze mensen zijn betrouwbaar, proactief en betrokken bij 9Plus Services. Vanwege onze betrokkenheid bij onze medewerkers hebben wij een laag ziekteverzuim en weinig verloop wat zorgt voor continuïteit en kwaliteit.

Cijfer gewaardeerd
0

Gastvrijheid

In een hotel draait het allemaal om gastvrijheid. Alles begint bij een fraaie entree, een vriendelijke ontvangst en een schone kamer. Alle kleine details dragen bij aan de beleving van de gast. Samen met onze medewerkers zetten wij alles op alles om te zorgen dat de verwachtingen van de gasten en van u worden overtroffen.
Bij ons kunt u rekenen op vaste, betrouwbare en gemotiveerde vakmensen.

Onze missie

9Plus Services heeft bewust gekozen voor de hotelbranche omdat hospatility het kernbegrip is binnen onze organisatie en wij net iets extra’s voor de gast willen betekenen.

P

Personalize

L

Loyalty

U

Understanding

S

Sharing

Ontdek de motor achter 9Plus

Voeg hier nog een subtekst toe

Petra Janssen

FUNCTIETITEL

Caroline Janssen

FUNCTIETITEL